Mastering / CD mastering

CD masteringMastering er en vigtig og naturlig del af processen, når man indspiller sin egen musik. Ved masteringen fremhæves ønskede frekvenser, så lyden farves i den retning, det ønskes og der fokuseres på detaljer i lydbilledet. Samtidig sættes niveauet og der arbejdes med dynamikken, så nummeret fremstår bedst muligt i forhold til det, det skal bruges til. Ved fx CD-udgivelser og lignende laves der ved mastering desuden en ensretning af numrenes lydbilledet, så de passer sammen.

Bliv ringet op angående CD mastering
Som en del af processen kan vi lave CD mastering, hvor vi opsætter en CD master, som du kan bruge til at få produceret CD’er fra. CD masteren kan leveres som fysisk CD master med posten, eller kan leveres til download som DDP-image. Uanset om CD masteren leveres som fysisk CD master eller DDP, lever den op til Red Book Standarden, som er den standard, der er vedtaget at alle audio-CD’er skal leve op til, for at være kompatible med alle CD-afspillere. Vi forsyner CD masteren med de nødvendige PQ-koder – ISRC-koder, EAN-nummer og CD-text. Ved CD mastering, hvor levering sker som fysisk CD master leveres masteren altid på Taiyo Yuden Grade A medier, for at sikre den absolut bedste kvalitet af masteren.

Få din mastering, som du ønsker

Vi laver gerne en test på mastering af et nummer for dig, inden vi går i gang med selve masteringen. Så er du sikker på, hvad du får for pengene. Er du ikke tilfreds med test-masteringen betaler du selvfølgelig ikke noget. Har du specielle ønsker til lyden på din CD, tager vi selvfølgelig også højde for det.

Ved selve masteringen modtager du den masterede version af dine numre eller din CD (hvis du vælger CD mastering), og har du ønsker til noget, der skal rettes gør vi selvfølgelig dette uden yderligere omkostninger for dig.

Henter billeder...
Klik her for at se flere eksempler

Tone Productions / TEWA | Nordvestvej 1 | 9640 Farsø | Tlf. 70 30 41 00 | info@toneproductions.dk | Sitemap