CD producent

Hos Tone Productions producerer vi CD’er i alle oplagsstørrelser, former og pakninger. Tag en snak med os om dine behov og om hvad, du forventer af din CD producent.

Uanset om du skal have trykt store oplag ofte, eller du kun skal have trykt et lille oplag denne ene gang, så tag en snak med os, om hvad vi som CD producent kan gøre for at hjælpe dig.

Bestil CD'er, DVD'er og USB-sticks med logo online

 

Få hjælp af din CD producent

Vi ved, at det til tider kan være svært at finde rundt regler og fagudtryk omkring produktion af CD’er, men vi hjælper dig gerne med at forstå det, du skal forstå, og resten tager vi os af for dig. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt for dig som muligt, at få produceret dine CD’er.

Vi mener, at en CD producent skal være en forretningspartner, du kan stole på og overlade ansvaret for dine CD’er til, derfor arbejder vi med topmoderne anlæg, der sikrer dig, den bedste kvalitetet og den største fleksibilitet.

Har du travlt?

Vælg os som CD producent, hvis det skal gå stærkt, kan det også sagtens lade sig gøre. Vores quick service gør det muligt, at få leveret dine CD’er lynhurtigt. Kontakt os og lad os tage en snak om din CD produktion.

Klik her for at læse mere om CD produktion.

Priser på CD produktion/CD kopiering

Se priser og eksempler på CD produktion her [Gå til CD-priser]

Mastering / CD mastering

Finpudsning af lyden og opsætning af din CD master [Gå til CD mastering]

Online bestilling

Bestil CD, DVD'er eller USB online eller få et uforpligtende tilbud her [Gå til online bestilling]

Henter billeder...
Klik her for at se flere eksempler

Tone Productions / TEWA | Nordvestvej 1 | 9640 Farsø | Tlf. 70 30 41 00 | info@toneproductions.dk | Sitemap