CD produktion

Lad Tone Productions hjælpe dig med at lave din CD produktion. Vi har stor erfaring med tryk af CD’er både med og uden indhold, med og uden cover og uanset om du skal have lavet nogle ganske få kopier, eller du skal bruge rigtigt mange. Vi har ingen nedre eller øvre grænser for, hvor mange CD’er, vi kan producere. Dog er der enkelte typer af covers, der er et minimumsoplag på. Klik her for at se liste over minimumsoplag.

Bestil CD'er, DVD'er og USB-sticks med logo online

CD produktion i højeste kvalitet

Vi anvender udelukkende gennemtestede højkvalitetsmaterialer og -maskiner til at producere din CD. Det er din sikkerhed for, at du altid får den højst mulige kvalitet på CD’erne og for, at kompatibiliteten er helt i top. Ved CD produktion scannes alle CD’er, der trykkes, efterfølgende for fejl ved sammenligning med masteren.

Ved CD produktion under 500 stk. foregår produktionen ved, at indholdet kopieres over på professionelle brændbare CD’er, herefter påføres farvet eller sort digitaltryk direkte på skiven. Ved produktioner fra 500 stk. og opefter foregår CD produktionen ved det, der hedder replikering. Her laves en glasmaster, og CD’erne sprøjtestøbes med data på. Derefter påføres labeltryk med offsettryk, eller evt. silketryk, hvis det ønskes. Replikering er den “rigtige” måde at lave CD’er på. Og selvom de kopierede CD’er i dag er meget tæt på at give samme resultat, både hvad angår indhold og tryk, er replikering den metode, der giver den bedste kvalitet og den bedste kompatibilitet muligt.

Hurtig levering

Leveringstiden ved CD produktion er normalt 2-7 hverdage for produktioner under 500 stk. og 10-13 hverdage for produktioner fra 500 stk. og opefter. Leveringstiden varier indenfor intervallerne alt efter, om CD’erne skal pakkes i cover, og hvilken type cover, der er tale om. Både produktioner over og under 500 stk. kan dog laves som ekspresproduktioner, der giver mulighed for væsentligt hurtigere levering af din CD produktion. Skal det gå rigtigt stærkt, kan vi i mange tilfælde tilbyde afsendelse eller afhentning af CD’er samme dag.

Priser på CD produktion/CD kopiering

Se priser og eksempler på CD produktion her [Gå til CD-priser]

Mastering / CD mastering

Finpudsning af lyden og opsætning af din CD master [Gå til CD mastering]

Online bestilling

Bestil CD, DVD'er eller USB online eller få et uforpligtende tilbud her [Gå til online bestilling]

Henter billeder...
Klik her for at se flere eksempler

Tone Productions / TEWA | Nordvestvej 1 | 9640 Farsø | Tlf. 70 30 41 00 | info@toneproductions.dk | Sitemap