Brændbare CD’er med tryk

Få lavet professionelt udseende brændbare CD’er med dit eget tryk/logo, som du selv kan brænde indhold på. Det giver et professionelt indtryk, når du sender brændte CD’er til kunder, forretningsforbindelser og andre med fx billeder, data, backups, katalog, demomateriale, information, præsentationer osv.

De brændbare CD’er kan laves med sort tryk eller med farvetryk, alt efter, hvad du ønsker, og hvad der skal trykkes på dem er selvfølgelig helt op til dig.

Bestil CD'er, DVD'er og USB-sticks med logo online
Med brændbare CD’er med tryk får du eller din virksomhed et professionelt alternativ til almindelige brændbare CD’er der er skrevet på med tusch, samtidig med at du får friheden til selv at bestemme, hvilket indhold, der skal brændes på hver enkelt CD, i stedet for at få CD’er med samme indhold på allesammen.

Copydan-afgift på brændbare CD’er med tryk

Ved salg af blankmedier som fx brændbare CD’er med tryk til private, samt virksomheder uden erhvervsaftale med Copydan pålægges lovpligtig Copydan-afgift. Virksomheder kan fritages for denne afgift, med en erhvervsaftale med Copydan. Aftalen er gratis og tager få minutter at oprette. Læs mere om erhvevsaftalen med Copydan her.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål vedrørende brændbare CD’er med tryk.

Priser på brændbare CD’er med tryk/CD print

Her finder du priser på brændbare CD'er med tryk [Gå til CD-priser]

CD produktion

Tryk af data CD'er og audio CD'er med eller uden cover [Gå til CD produktion]

Online bestilling

Bestil CD, DVD'er eller USB online eller få et uforpligtende tilbud her [Gå til online bestilling]

Henter billeder...
Klik her for at se flere eksempler

Tone Productions / TEWA | Nordvestvej 1 | 9640 Farsø | Tlf. 70 30 41 00 | info@toneproductions.dk | Sitemap