DVD produktion

Hos Tone Productions kan vi hjælpe dig med din DVD produktion, uanset, om du skal have DVD’er med eller uden indhold og med eller uden cover. Vi har mange års erfaring med produktion af DVD’er, og hos os er der ikke et minimumantal, du skal producere. Du kan lave så mange eller så få, du har brug for. Dog er der enkelte typer af covers, der er et minimumsoplag på. Klik her for at se liste over minimumsoplag.

Bestil CD'er, DVD'er og USB-sticks med logo online

Kvalitet er i højsædet ved DVD produktion

Når vi producerer din DVD, anvender vi udelukkende materialer og maskiner i allerbedste kvalitet, for at sikre dig den højest mulige kvalitet på dine DVD’er. Alle DVD’er scannes efter DVD produktionen for fejl, hvilket foregår ved at sammeligne DVD’erne med masteren.

Ved DVD produktion under 500 stk. laves DVD’erne ved, at indholdet kopieres over på højkvalitets brændbare DVD’er, og derefter påføres farvet eller sort tryk direkte på DVD’ens overflade. Ved DVD produktion fra 500 stk. og opefter er den normale procedure, at de laves, ved det, der hedder replikering. Der bliver lavet en glasmaster, og DVD’erne sprøjtestøbes med indhold på. Labeltrykket påføres med offsettryk eller silketryk efter dit valg. Replikering er den “rigtige” måde at lave DVD’er på. Og selvom DVD’er produceret efter metoden, som anvendes ved DVD produktion under 500 stk. i dag er meget tæt på, både mht. kompatibilitet, indhold og kvalitet af trykket, er replikering den metode, der giver den bedste kvalitet og den bedst mulige kompatibilitet.

Hurtig levering

Ved DVD produktion er den normale leveringstid ved produktioner under 500 stk. 2-7 hverdage, mens den for produktioner fra 500 stk. og opefter er 10-13 hverdage. Leveringstiden varier indenfor disse intervaller alt efter om DVD’erne skal pakkes i cover og hvilken type cover, der er tale om. Det er dog altid muligt at lave DVD produktion som ekspresproduktion, hvilket giver mulighed for væsentligt hurtigere levering. Skal det gå rigtigt hurtigt, kan vi i mange tilfælde tilbyde afsendelse eller afhentning samme dag.

Priser på DVD kopiering/DVD produktion

Se priser og eksempler på DVD produktion her [Gå til DVD-priser]

DVD authoring

Opsætning af din DVD master med eller uden DVD menu, undertekster osv [Gå til DVD authoring]

Blu-ray authoring – authoring og menu til Blu-ray

Opsætning af Blu-ray master med eller uden menu, undertekster osv. [Gå til Blu-ray authoring]

Henter billeder...
Klik her for at se flere eksempler

Tone Productions / TEWA | Nordvestvej 1 | 9640 Farsø | Tlf. 70 30 41 00 | info@toneproductions.dk | Sitemap